Privatlivspolitik

Indledning

Ifølge lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger vi, BSSM ApS – CVR-nr.: 34594937, indsamler og behandler.

Formål

Ved besøg på hjemmesiden https://bssm.dk, indsamles der automatisk oplysninger om dig, som bruges med henblik på at gøre oplevelsen bedre for dig, ved at tilpasse websitet og forbedre vores indhold, samt for at vise dig de mest relevante annoncer. Ønsker du ikke indsamling af dine data, bør du slette dine cookies. Læs nærmere herom samt vores cookiepolitik her: https://bssm.dk/cookie-politik/

De oplysninger du selv informerer om, vil udelukkende blive brugt i det omfang der findes nødvendigt, herunder fx til registrering af køb, fakturadannelse, eventuel reklamation eller lign.

Personoplysninger

Personoplysninger er i princippet enhver form for information, der kan henføres til dig som individ.

Ved besøg på vores website, indsamles der i et vidst omfang personoplysninger på dig. Ud over de oplysninger der samles iht. vores cookiepolitik, kan der også samles oplysninger om dig, såfremt du bruger vores kontaktformular, opretter en bruger på sitet, køber/afgiver ordre, deler vores indhold eller kommenterer på enten https://bssm.dk, vores facebook- eller LinkedIn side.

Oplysninger der typisk vil blive indsamlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon samt dennes IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker ind på før eller siden.

Ved brug af kontaktformularen eller ved oprettelse af en konto, vil andre personlige oplysninger også blive behandlet. Det drejer sig fx om: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. CVR-nr.

Sikkerhed

Vi har ved BSSM Steelindustry ApS sikret os i det omfang der er muligt, så dine oplysninger ikke bliver misbrugt, offentliggjort, fortabt, forringet eller på anden måde bliver behandlet i strid mod lovgivningen.

Periode for opbevaring

Alle dine cookies automatisk blive slettet efter 2 år.
Alle oplyste persondata i kontaktformularen vil ligeledes automatisk blive slettet efter 2 år.
Oplysninger i en konto oprettet af dig på https://bssm.dk automatisk blive slettet i systemet efter 3 års inaktivitet.
Igangværende-, mislykkede- og annullerede ordrer vil blive opbevaret i 1 måned.
Gennemførte ordrer vil blive slettet efter 2 år.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af data i forbindelse med cookies, kan der læses mere om på siden om cookie politik her: https://bssm.dk/cookie-politik/

De oplysninger der måtte videregives til tredjeparter til opbevaring og behandling af data, gives kun i det omfang som findes nødvendigt, og må udelukkende behandles på vegne af BSSM ApS.

Personoplysninger såsom navn, e-mail mm. vil kun videregives efter samtykke hertil.

Indsigt og klager

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du har altid ret til, at gøre indsigelser mod, hvilket omfang dine personoplysninger anvendes.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine oplysninger, eller få rettet de oplyste oplysninger, kan du til enhver tid kontakte os pr. mail på: mette@bssm.dk.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at rette henvendelse til datatilsynet her: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet.

Udgivelse

  1. udgivelse – udgivet pr. 28/9-20

Udgivet af:

BSSM ApS
Teglvænget 113B
7400 Herning

CVR-nr.: 34594937
CVRP-nr.: 1017740632

Tlf.: 9721 2925
E-mail: mette@bssm.dk